Geen bardiensten vanuit afdeling Handbal en Voetbal op 18 en 19 augustus

Auteur

Matthijs Glastra

Geplaatst op

9 augustus 2018

Aantal keer gelezen

23

Spotlight

Op zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus zijn er geen oefenwedstrijden vanuit de afdelingen Handbal en Voetbal. Daarom zijn er die twee dagen nog geen bardiensten vanuit de afdelingen Handbal en Voetbal.
Wel vertrekt kamp Ahoy op zaterdag 18 augustus vanuit de kantine maar dat wordt door de staf van kamp Ahoy geregeld. En op zondag is er voor de selectie van TOGB voetbal een trainingsdag. Maar dat wordt door de afdeling Voetbal zelf geregeld.

Met vriendelijk groet,
De barcommissie van TOGB
Paul van der Burg, Matthijs Glastra, René van der Putten en Esther de Wekker

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl