TOGB bestaat 90 jaar!

Kom jij ook naar de verjaardag van TOGB?

Zaterdag 27 oktober 2018 trappen we het 90-jarig jubileum van TOGB af met een spetterend feest in onze eigen sporthal! Op dit Feest met een Gouden Randje zorgt de geweldige coverband Boston Tea Party ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan, aangevuld door een toffe DJ. Deze band staat al jaren aan de top van de cover feestbands in Nederland, succes verzekerd dus voor een super avond met al je TOGB vrienden!

Jij bent er toch ook bij?!
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP is dan ook echt OP! Je koopt je kaarten via deze link: www.eventbrite.nl/e/tickets-togb-90-jaar-een-feest-met-een-gouden-randje-49793461584. Kaarten kosten 15 euro (inclusief administratiekosten).

De kantine in een nieuw jasje
De opbrengst van alle feestactiviteiten tijdens het jubileumjaar komen ten goede aan het opknappen en herinrichten van onze kantine. Ook de opbrengst van dit feest draagt daar aan bij. Houd www.togb.nl/jubileum in de gaten voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram. Heb je een vraag? Mail dan naar feest@togb.nl.

Handig om te weten… 

  • Voor jassen en tassen zijn kluisjes beschikbaar. á 4 euro. Je kunt meerdere jassen kwijt in een kluisje. De garderobe is verder onbewaakt;
  • De deuren gaan om 20.00 uur open. Zorg je ervoor dat je om 21.00 uur binnen bent? We sluiten daarna de deuren zodat we met z’n allen los kunnen!
  • Heb jij ook altijd muntjes over aan het einde van de avond? Dan heb je niet genoeg gedronken 😉 Je kunt de muntjes die je over hebt aan het einde van de avond inleveren. Deze komen ten goede aan het opknappen van onze kantine.

Een heel jaar feest!

Het Feest met een Gouden Randje is de aftrap van een heel seizoen lang feestelijke activiteiten voor onze 90e verjaardag. Voor alle leeftijden is er dit seizoen een leuke activiteit. Bekijk hier binnenkort de complete agenda voor het hele seizoen!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl