Kees Vermeulen clubkampioen Bandstoten 2017

Auteur

Paul Drummen

Geplaatst op

11 november 2017

Aantal keer gelezen

(159)

Rond kwart voor één verzamelden de dagdeelkampioenen Albert Lammerts van Bueren (donderdagmiddag), Arie Wooning,(woensdagavond) Aad van de Goes (woensdagmiddag) en Kees Vermeulen (dinsdagmiddag) zich in de kantine van T.O.G.B. om nadere uitleg te krijgen. Klokslag 13.00 uur gingen Albert en Kees naar tafel 1 om de acquittrekstoot te nemen. Albert won en mocht beginnen. In de tweede beurt maakte Kees meteen maar een serie van 7 om duidelijkheid te scheppen, wat hij die middag van plan was. Albert kwam niet verder dan 6 car. en Kees eindigde in 22 beurten met 26. Hij had 2 punten verdiend.

Na een weifelend begin rekende Aad in 26 beurten af met Arie, die maar niet op dreef scheen te komen. Arie had 5 car. gemaakt en Aad had met zijn 32 car. 2 punten verdiend.

In de tweede ronde ging Albert tegen Aad. Beiden lieten zien, dat bandstoten toch maar een vreemd spelletje kan zijn. Aad had 42 beurten nodig om toe te geven, dat Albert de beste was en dat Albert nu 2 punten verdiend had.

Op de tweede tafel was Arie hevig pogingen aan het ondernemen om Kees vakkundig van tafel te vegen. Helaas, het was een beetje anders om. In 17 beurten vond Kees het welletjes en had weer 2 punten verdiend.

De laatste wedstrijd ging tussen Albert(14) en Arie (13) Albert kwam tot 9 car. Arie haalde in dezer partij zijn hoogste serie (7) en beëindigde in 13 beurten zijn partij.

Kees had in zijn laatste partij tegen Aad geen moeite met zijn tegenstander. Hij maakte in 21 beurten zijn partij af.

Eindstand:

  1. Kees Vermeulen met 6 pnt. HS van 7 met een moy. van 150.115 %
  2. Arie Wooning met 2 pnt. HS van 7 met een moy. van 111.264 %
  3. Aad v.d. Goes met 2 pnt. HS van 6 met een moy. van 84.322 %
  4. Albert L. van B. met 2 pnt. HS van 4 met een moy. van 80.705 %

Al bij al een hele gezellige middag met veel belangstellenden. Met veel dank aan de arbiters, schrijvers en overige (bar)medewerkers!

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl