Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden bij SV TOGB

Sinds 1998 is de stichting Business Club TOGB (BCT) actief binnen de vereniging. Het voornaamste doel van de BCT is het genereren van sponsorgelden voor de Sportvereniging TOGB door het aangaan van duurzame relaties met sponsors. Deze inkomsten worden, in overleg met het hoofdbestuur, verdeeld onder de afdelingen Handbal, Tennis en Voetbal.

Bij SV TOGB zijn meerdere sponsormogelijkheden, zoals:

  • Advertentie in het SV TOGB magazine Langs de Lijnen
  • Reclameborden of windvangers langs de velden
  • Shirtsponsoring
  • Sponsoring van tassen en/of trainingspakken
  • Lidmaatschap van de BCT.

Als BCT lid heeft u de keuze uit diverse sponsorpakketten , waarin naast gratis toegang tot thuiswedstrijden van het 1e Voetbalelftal ook bovengenoemde sponsormogelijkheden kunnen worden opgenomen. Ook het specifiek sponsoren van de verschillende afdelingen behoort tot de mogelijkheden.

Om onze waardering uit te spreken en de duurzaamheid van onze relaties te bevorderen, worden regelmatig activiteiten voor de BCT leden georganiseerd. Hiermee wordt enerzijds de onderlinge band tussen de sponsors en anderzijds die met SV TOGB aangehaald. Regelmatig terugkerende activiteiten zijn het gezamenlijk bezoek aan wedstrijden van het Nederlands Elftal en de tennisavonden.
In de Corner, een sponsorruimte binnen Ons Clubhuis, komen de leden bijeen tijdens thuiswedstrijden van het 1e Voetbalelftal.

Heeft u interesse in het sponsoren van SV TOGB, neemt u dan contact op via bct@togb.nl of met een van de onderstaande personen die zich inzetten voor de BCT:

Naam Functie Telefoonnummer
Jeroen van Dongen Voorzitter 06 2278 0744
Martijn Vermeulen Secretaris / Communicatie 06 1078 2314
Jon Hulst Penningmeester 06 4515 5473
Hans de Boe Drukwerk 06 2505 0268
Kim van Rutten Acquisitie handbal 06 1888 8515
Linda de Vogel Acquisitie handbal 06 3856 5905
Andy Wibier Acquisitie voetbal 0654662148

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl