Ieder team een eigen cashless clubkaart

Tags

Auteur

Corine van Herk

Geplaatst op

23 februari 2017

Aantal keer gelezen

(113)

Spotlight

Bij TOGB betalen we cashless. Dat betekent dat er geen contant geld wordt aangenomen. Je kunt bij alle kassa’s in de kantine met je pinpas betalen. Heb je geen pinpas? Dan is er de clubkaart. Op de clubkaart kun je online geld storten en bij de bar betalen via de speciale kastjes.

Voor ieder team is er vanaf nu een gratis clubkaart beschikbaar. Door allemaal een bedrag op de clubkaart te storten, kun je eenvoudig de kosten voor drankjes aan de bar met elkaar delen en cashless afrekenen.

Hoe vraag ik een clubkaart voor mijn team aan?

Voor ieder team is er 1 clubkaart beschikbaar. Stuur een mail naar de secretaris van jouw afdeling om de pas aan te vragen. Voor voetbalteams is dat Wil van Velzen en voor handbalteams kan de aanvraag naar Saskia Bergenhenegouwen. De clubkaart voor jouw team wordt vervolgens klaargelegd achter de bar in Ons Clubhuis. Bij de pas ontvang je een instructie. Via www.mycashless.nl kun je de clubkaart activeren en hier geld op storten. Dit gaat gemakkelijk met bijvoorbeeld Ideal. Kies voor het betaalmiddel ‘cashless euro’ om bij TOGB te kunnen betalen.

Tip

De beheerder van de team Clubkaart kan op www.mycashless.nl een groepsportemonnee aanmaken. Met de activatiecode op de kaart, kan ieder teamlid een bedrag naar de clubkaart overmaken. Een andere manier om de pas gezamenlijk te gebruiken, is door een bedrag op de kaart te storten en met elkaar te verrekenen via een handige app zoals Tikkie.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl