Aanpassingen website TOGB Handbal

Auteur

svaneersel

Geplaatst op

20 oktober 2018

Aantal keer gelezen

(51)

Spotlight

De vaste bezoekers van de website hebben het misschien wel gemerkt. De informatie op de website van TOGB Handbal is zoveel mogelijk aangepast met relevante informatie over alles wat met onze handbalclub te maken heeft.  De aanpassingen hebben vooral betrekking op algemene informatie maar we zouden het ook leuk vinden als vanuit de vereniging zelf informatie komt welke gedeeld kan worden met andere mensen binnen de handbalclub en daarbuiten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een wedstrijdverslag in te sturen of om iets te vertellen over het team waarin je speelt.

Een verslag insturen kan makkelijk via het automatisch formulier.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl