Sportkleding te bestellen via website

Auteur

svaneersel

Geplaatst op

11 november 2018

Aantal keer gelezen

(98)

Spotlight

Het is zover! Vanaf heden kunnen alle leden van TOGB handbal sportkleding en accessoires bestellen via een eigen leden omgeving bij het sportbedrijf Deventrade. De bestelde artikelen worden afgeleverd bij onze sponsor Pim Doesburg aan de kerksingel. Daar wordt de kleding eventueel ook bedrukt. Je kan dit gemakkelijk aangeven op de website van Deventrade.

De Ledenshop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die met de kledingleverancier is afgesloten. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor TOGB. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die wij van de kledingsponsor ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor TOGB!

Als je een bestelling afrekent in de Ledenshop, betaal je direct aan Pim Doesburg. Als de betaling is verricht, komt de bestelling binnen bij Deventrade. Onder normale omstandigheden levert Deventrade de bestelling binnen 2 werkdagen bij Pim Doesburg af. Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, kan het vervolgens nog enkele dagen duren voordat je bestelling gereed is om af te halen. Je ontvangt vanzelf bericht zodra het zover is.

Let wel op! Vanaf de C krijg je een rugnummer toegewezen! Dit nummer krijgt men via de ledenadministratie. Dus wanneer je een shirt/broek koopt en je een rugnummer wilt plaatsen vraag dit dan eerst op via de ledenadministratie!

Via het logo aan de rechterzijde kom je terecht in de ledenshop!!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl