Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor..!

Auteur

svaneersel

Geplaatst op

24 december 2018

Aantal keer gelezen

(112)

Spotlight

Als enthousiaste bestuursleden van TOGB handbal aan je vragen: “Wil jij voorzitter worden van ons bestuur”, wat zeg je dan? Een half jaar geleden zei ik nog nee.

Ik ben Suzan Snels, getrouwd met René en moeder van dochters Roos en Sophie. Ik had geen connectie met de handbal, behalve lieve vrienden die zich hard maken voor een bloeiende vereniging en dit met veel plezier doen.

Maar nu is de situatie anders… nu speelt mijn jongste dochter Sophie in de C2 en dan word je toch onderdeel van de vereniging. En zie je wat een organisatie het is en wat er allemaal bij komt kijken. Je wilt dan ook je bijdrage leveren, want een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Maar ook zie je hoe leuk het is om onderdeel uit te maken van een team; een sportteam maar ook een team van ouders die zich met elkaar inzetten voor hun kinderen en de vereniging. Dus zei ik half december wel “Ja”, op de vraag of ik voorzitter wilde worden. Ja, dat is mijn bijdrage als ouder aan de afdeling handbal en de sportvereniging TOGB in het algemeen.

Want TOGB is een rode lijn in mijn leven. Bij TOGB voetbal leerde ik mijn man kennen, stond ik jaren achter de bar op zondag, gingen we bij het 1e kijken, hielp ik bij de activiteiten van AC Geel-Zwart, mocht ik als kookstaf mee met Kamp Ahoy en ben ik nog steeds kookstaf van het F-kamp. De eerste jaren samen met mijn oudste dochter die vanaf de mini F tot en met de C bij TOGB heeft gevoetbald. Toen wisten we nog niet hoe leuk handbal is.

Het is zo leuk om te zien hoe de afdeling handbal zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Het is een groeiende vereniging en de basis is op orde dus aan mij de taak om samen met mijn medebestuursleden die groei in goede banen te leiden.

Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en spreek jullie graag een keer in 2019!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl