Jeugddag handbal 2019

Auteur

svaneersel

Geplaatst op

31 maart 2019

Aantal keer gelezen

(49)

Spotlight

Eindelijk was het zover. Als afsluiting van het zaalseizoen werd er voor heel de jeugd een leuke dag georganiseerd. De activiteiten bestonden uit een clinic van dames 1 en hun trainer/coach René. De clinic werd gehouden in de Oostmeerhal. Tegelijkertijd speelde de andere helft van onze handballers een onderlinge wedstrijd in de Vermeulenhal. We hadden super veel geluk met het weer waardoor we ook lekker op het buitenveld konden spelen. Eigenlijk best een luxeprobleem. 2 sporthallen en een buitenveld. Welke club heeft dat eigenlijk?

Het gebeurd niet elke dag dat er training wordt gegeven door de speelsters en begeleiding van dames 1. Iedereen deed dan ook erg haar of zijn best om een klein beetje indruk te maken op coach Rene.

Naast hard werken werd er ook een hoop lol gemaakt. Eigenlijk precies waar TOGB Handbal voor staat, sportiviteit in een leuke en positieve omgeving.

Tijdens de wedstrijden werden de spelers van de ploegen lekker door elkaar gehusseld. Klein en groot speelde samen in een team. Voor sommige kinderen een beetje wennen maar eigenlijk ging het heel goed.

En na al het harde werken was het dan eindelijk tijd voor pizza!!! De heren en dames van Domino’s Pizza hadden in een recordtijd maar liefs 52 pizza’s gebakken. Nog indrukwekkender: binnen 20 minuten was alles op!

Alle kinderen, coaches/trainers, scheidsrechters, de dames en begeleiding van DS1 en iedereen die er deze dag was of geholpen heeft, bedankt voor jullie aanwezigheid en de leuke dag!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl