Grote Club Actie

Auteur

svaneersel

Geplaatst op

7 april 2019

Aantal keer gelezen

(19)

Spotlight

Ook dit jaar was de Grote Club Actie weer een groot succes! Met elkaar hebben we 1456 loten verkocht en hierdoor hebben we € 3.439,90 ontvangen!

Natuurlijk was er een prijs voor alle leden die 20 loten of meer verkocht hebben, zij hebben allemaal een trainingsshirt van Hummel ontvangen met daarop hun eigen naam gedrukt. De drie beste lotenverkoopsters hebben op de jeugddag hun prijs in ontvangst genomen: Marjolein uit de D1 heeft de tegoedbon voor een dekbedovertrek bij de Berckelear ontvangen, Isa uit de E4 heeft gekozen voor de tegoedbon voor een kinderboek bij Van Atten en Kyra uit de D3 heeft de tegoedbon voor een Blue Tooth Speaker bij Expert Berkel en Rodenrijs gewonnen.

Een deel van de opbrengst is gebruikt voor het mogelijk maken van de Jeugddag. Allemaal bedankt weer voor het verkopen!

Groetjes Kimberly en Vanessa

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl