NAC

Waar staat de NAC voor?
SV TOGB staat bekend als een gezellige en vriendschappelijke familie. Niet alleen het voetbal, de handbal, het tennis en de biljart staan centraal maar ook de activiteiten hier buiten.
Voor de senioren is er AC Geel Zwart, denk o.a. aan de TOGB familiedag en de TOGB fietstocht. Voor de jeugd hebben we de NAC, de Neven Activiteiten Commissie. Deze organiseert activiteiten welke los staan van de normale voetbal-, handbal-, tennis- en biljartcompetities.

Organisatie
We hebben enkele clubmensen bereid gevonden om tijd en energie te steken in het organiseren van leuke evenementen voor de jeugd. Aanspreekpunten binnen de NAC zijn:
Algemene contactgegevens NAC: togb-jeugd@hotmail.nl

Afdeling Voetbal
Clen van den Baard  clenbaard@hotmail.com  06-42119845
Eric Koenen  ekoenen@hotmail.com  06-40647275
Leon Claessen  leon.claessen@kpnmail.nl  06-38715879
Afdeling Handbal
Heidi Claessen  heidi.claessen@kpnmail.nl  06-18031478
Mariëlle van der Eijk  marielle.eijk@casema.nl  06-40367120
Natasja Heezen  natasjaheezen@planet.nl  06-51185128

Activiteiten:
Per leeftijdscategorie proberen we diversen activiteiten te organiseren.
De ervaring uit het verleden leert ons dat er niet teveel activiteiten per seizoen georganiseerd moeten worden per doelgroep aangezien de competities al vrij intensief zijn. Hierdoor neemt de deelname af en dat is niet waar we het voor doen. Voorbeelden van activiteiten: – kinderdisco – bezoek Sparta/Excelsior/Nederlands elftal/Nederlands Dames of Heren Handbal team – casino / gourmet avond – zwemmen – bingo middag.

Wat is de verantwoordelijkheid van de ouders en de jeugdleden:
Het allerbelangrijkste vinden wij dat de ouders zich enthousiast en positief opstellen. Ook zullen we soms een beroep doen op de medewerking van de ouders. Wij kunnen niets organiseren zonder dat het gestimuleerd wordt vanuit huis! Wanneer er bijvoorbeeld een kinderdisco plaatsvindt, zal dit vanaf de bekendmaking aan ieder kind, ook thuis/op school verder bekend moeten worden. Ook wanneer je een speler opgeeft voor een activiteit, zal deze er ook moeten zijn op het afgesproken tijdstip en plaats.

Hoe worden de activiteiten bekend gemaakt en hoe kan ik me als jeugdlid opgeven?
De verschillende activiteiten worden bekendgemaakt op www.togb.nl. Onder de afdelingen voetbal en handbal vind je onder Activiteiten een extra kopje NAC. Uiteraard zullen we ook op de hoofdsite per afdeling de belangrijkste informatie doorgeven. Tot slot,  is er ook promotiebord in het clubgebouw aanwezig, direct naast de snackhoek.
Kortom, wanneer je niets van deze activiteit af weet ligt dit niet aan ons! Voor verschillende activiteiten dien je als speler/ouder je aan te melden (indien dit van te voren aangegeven is).
Je kunt dit vaak doorgeven aan de leider / hoofdleider /trainer / coach of mailen naar het email adres togb-jeugd@hotmail.nl.

Zelf een leuk idee? Opbouwende kritiek? Of overige vragen?
Indien je een leuk idee hebt laat een van ons dit weten. We zullen dit zeker in overweging nemen en misschien wel uitvoeren. Is het niet voor dit seizoen mogelijk dan kunnen we dit wel voor een volgend seizoen gebruiken.
Voor opbouwende kritiek of klachten kun je altijd het aanspreekpunt benaderen of mailen naar togb-jeugd@hotmail.nl.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl