Aanschaf wedstrijdtenue

Vanaf seizoen 2015-2016 schaft ieder lid van TOGB Handbal zijn of haar eigen handbaltenue aan. Het wedstrijdtenue is daardoor eigendom van de speler. Het tenue is voor alle spelers van TOGB Handbal identiek. Tevens wordt er rekening gehouden met nummering van shirts binnen leeftijdscategorieën. Hierdoor wordt onderling meespelen eenvoudig mogelijk.

Aanschaf

De wedstrijdtenues zijn verkrijgbaar bij Intersport Doesburg (Kerksingel 13, Berkel en Rodenrijs). Ieder lid vanaf de D-jeugd krijgt een rugnummer toebedeeld. Dit rugnummer wordt bij aanschaf op het shirt gedrukt. Het wedstrijdtenue (broek en shirt) is verplicht om aan te schaffen, zodat je wedstrijden kunt spelen. Daarnaast kun je optioneel een trainingspak, tas en sokken aanschaffen. Keepers van een team kunnen een keepersoutfit aanschaffen. Voor de D en E-teams waar spelers roulerend keepen, wordt voorzien in een keepersshirt dat in de coachtas meegenomen wordt.

Prijzen

De prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2016

shirt junior 20,99
senior 23,99
broekje junior 17,50
senior 17,50
trainingspak junior ….
senior …..
tas ….

Waarom zelf aanschaffen?

TOGB Handbal heeft  een aantal sponsoren die investeren in onze vereniging. Via de wedstrijdtenues en de optioneel aan te schaffen kleding bieden wij de sponsoren exposure zodat hun naam en merk gepromoot wordt. De sponsorgelden worden ieder jaar in de begroting van de handbal opgenomen en ingezet om doelen te verwezenlijken die in ons beleidsplan zijn opgenomen. Zowel de begroting als het beleidsplan wordt jaarlijks op de ALV gepresenteerd, zodat leden hier altijd instemming in hebben.

Kan ik kleding ruilen of verkopen?

Doordat het wedstrijdtenue in eigen bezit is, is het tevens mogelijk om het tenue door te verkopen wanneer dit niet meer past of je de vereniging gaat verlaten. Aan het einde van het seizoen voorzien we in een ruil- en verkoopmiddag waar je jouw tenue kunt doorverkopen binnen de vereniging.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl