Familiedag op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

3 maart 2018

Aantal keer gelezen

353

Spotlight

Al jaar en dag is Eerste Pinksterdag bij TOGB de Familiedag. En daar zouden wij ook niet aan willen tornen.

Toch is er een probleem. De KNVB heeft besloten op eerste Pinksterdag, dit jaar op 20 mei, een volledig competitieprogramma te plannen. In het verleden werd wel op tweede Pinksterdag gespeeld, maar omdat de competitie dit seizoen later is begonnen, heeft de KNVB eerste Pinksterdag aangewezen als speelronde.

Als TOGB hebben we de KNVB benaderd om na te gaan of er geschoven kan worden. Dat schuiven kan echter beperkt, voor de A categorie ( waarin ons eerste, tweede en derde elftal spelen ) kan er helemaal niet geschoven worden en is er de verplichting te spelen omdat deze zondag één van de laatste twee reguliere speelrondes betreft en alle wedstrijden dan moeten worden gespeeld, waarbij de wedstrijden van de eerste teams ook allemaal op hetzelfde tijdstip moeten worden gespeeld.

Omdat de Familiedag als één van de hoogtepunten van het jaar kan worden beschouwd en die met iedereen gevierd moet kunnen worden gevierd, heeft Geel Zwart in overleg met het SV bestuur en het bestuur van de afdelingen Voetbal, Handbal en Tennis gezocht naar een andere datum. Doordat de velden 1en 5 er later in juni uitgaan ( en de renovatie van veld 2 al eerder start ) is er eigenlijk maar 1 alternatief: Hemelvaartsdag  donderdag 10 mei. Die is weliswaar aangewezen als inhaaldag door de KNVB maar daar ligt het verzoek daar voor TOGB niets op in te plannen.

Geel Zwart, de dames en heren die dit festijn al jaar en dag voortreffelijk organiseren, hebben aangegeven er voor vol voor te willen gaan op die die donderdag 10 mei 2018 zodat deze familiedag net als die van de afgelopen jaren weer onvergetelijk wordt.

We hopen dan ook op fantastisch weer en ook dat iedereen, jong en oud, weer in groten getale op en langs de velden te vinden is.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl