De nieuwe privacywet en TOGB

Auteur

Corine van Herk

Geplaatst op

24 mei 2018

Aantal keer gelezen

90

Spotlight

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving voor de bescherming van privacy van kracht: de AVG. Iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt, dient hieraan te voldoen. Als vereniging verwerken wij ook persoonsgegevens, bijvoorbeeld om leden in te schrijven bij de sportbonden, om toernooien en competities samen te stellen en om contributie te kunnen incasseren.

Om persoonsgegevens goed te beschermen, hebben we als vereniging beleid opgesteld dat beschrijft op welke wijze we dit doen en op welke gronden we persoonsgegevens verzamelen. In de privacy verklaring leggen we u hier graag meer over uit.

Een privacy werkgroep gaat het komende jaar aan de slag om de bescherming van persoonsgegevens nog verder te verbeteren. We besteden daarbij ook aandacht aan het informeren van vrijwilligers hoe zij dit zelf zo goed mogelijk kunnen doen en welke afspraken we hierbij hanteren.

Heeft u een vraag over de bescherming van persoonsgegevens? U kunt contact opnemen met de privacy werkgroep via de secretaris  van het SV bestuur: secretaris@togb.nl.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl