Internationale toernooien op 2 en 3 juni: de complimenten van de deelnemers, maar TOGB wel zwaar getroffen…..

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

5 juni 2018

Aantal keer gelezen

328

Spotlight

Afgelopen zaterdag en zondag hebben we weer mooie toernooien gehad.

Zaterdag een prima Kids Unlimited toernooi. En zondag was het ING BCT toernooi helemaal mooi met de opkomst van alle spelertjes, de volksliederen die door Helicon ten gehore werden gebracht, fantastisch weer en echt heel leuk voetbal.

Van meerdere clubs zijn inmiddels de complimenten binnen gekomen, en er zijn al weer vragen of men volgend jaar weer mag meedoen. Een enorme pluim voor alle vrijwilligers die vele uren in touw zijn geweest tijdens de voorbereiding en natuurlijk tijdens de dagen zelf. Daar doen we het eigenlijk ook voor.

Het bestuur van de afdeling Voetbal wil dan ook graag de oprechte dank en waardering uitspreken naar alle vrijwilligers !

Helaas werden we van zondag op maandag bezocht door ongewenste bezoekers. Er is ingebroken. En daarbij hebben we als vereniging serieuze materiele en financiële schade opgelopen. Triest en treurig. Daarom ons verzoek: mocht je iets opgevallen zijn of iets gehoord hebben dat kan leiden tot het vinden van de dader(-s), laat het ons weten! Of meld het via misdaad anoniem. Specifiek willen we weten of iemand iets gezien heeft van zondagavond 3 juni naar maandagmorgen 4 juni.

Heb je informatie? Deel het met ons! Hoe? Mail naar secretaris@togb.nl of bel 06-51560503.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl