TOGB 90 jaar! ben jij er zaterdag 27 oktober ook bij?

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

4 september 2018

Aantal keer gelezen

327

Spotlight

Zaterdag 27 oktober 2018 trappen we het 90-jarig jubileum van TOGB af met een spetterend feest in onze eigen sporthal! Op dit Feest met een Gouden Randje zorgt de geweldige coverband Boston Tea Party ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan, aangevuld door een toffe DJ. Deze band staat al jaren aan de top van de cover feestbands in Nederland, succes verzekerd dus voor een super avond met al je TOGB vrienden!

Jij bent er toch ook bij?!
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP is dan ook echt OP! Koop snel je kaarten, zodat je dit TOGB feest van het jaar niet mist. Let op: de minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar.

De kantine in een nieuw jasje
De opbrengst van alle feest activiteiten tijdens het jubileumjaar komen ten goede aan het opknappen en herinrichten van onze kantine. Ook de opbrengst van dit feest draagt daar aan bij. Houd www.togb.nl/jubileum in de gaten voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram.

Kaarten bestellen kun je door op deze link te klikken.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl