Nieuwjaarsreceptie: TOGB G en TOGB 1 (zo) trappen het jaaraf

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

7 januari 2019

Aantal keer gelezen

159

Spotlight

De op 6 januari gehouden nieuwjaarsreceptie was naast gezellig en geslaagd ook voor herhaling vatbaar, gezien de reacties van de bezoekers.

Na de toespraak van voorzitter Wim Saris ging de microfoon over naar zanger Dennis van de Polder. Hij kreeg alle aanwezige mee en al snel was het heel gezellig in ons clubhuis. Matthijs Glastra en Paul van der Burg hadden voor alle aanwezigen de hapjes en drankjes verzorgd, wat in combinatie met het optreden van Dennis van de Polder zorgde voor een glimlach op de gezichten van de aanwezige leden.

Eerder op de middag hadden de TOGB selectie en de G-teams het jaar qua voetbal ingeluid op ons hoofdveld. Hier werkte de 1e elftal spelers, gemixt met de G spelers op twee halve velden twee partijen af. De spelers maakten er onder de bezielende leiding van Sjaak van der Stoep, hoofdtrainer G voetbal en trainer coach van TOGB 1 Ronald Ermes er een voetbalfeest van. Na afloop sloten de teams in stijl het treffen af. Eerst werd een strafschoppenserie afgewerkt. Aansluitend werd, zoals na iedere wedstrijd die door TOGB 1 met succes wordt afgesloten, in de kleedkamer luid zingend en onder begeleiding met de klanken van Snollebolleke het duel feestelijk afgesloten.

TOGB G en TOGB 1 zondag 6 januari 2019

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl