verslag snerttoernooi 28 januari 2018

Auteur

Kees van den Baard

Geplaatst op

11 februari 2018

Aantal keer gelezen

(101)

Met 47 inschrijvingen is er op 28 januari het snerttoernooi gespeeld.Omdat er genoeg belangstelling was werd het aanvangstijdstip vervroegd naar hal elf en gelukkig kwam iedereen op tijd. We begonnen met een aangenaam zonnetje en weinig wind. Na¬† drie ronde’s had iedereen twee keer gespeeld en was er een uurtje pauze zodat de erwtensoep en het brood met worst en spek kon worden gegeten. Ook was er gluh wijn voor de liefhebbers.

Na de pauze werd er weer door iedereen twee wedstrijden gespeeld en kon de stand worden opgemaakt, zoals vooraf al was aangegeven stond de gezelligheid voorop maar het is toch altijd leuk om naar de resultaten te kijken. Nadat Kees iedereen had bedankt voor zijn bijdrage aan het toernooi was het tijd voor de uitslagen. Bij de dames was Marjon Plomp de eerste met 30 games en goede tweede Crista Vermeulen met 29 games. De poedel prijs was voor Natasja Blok met 10 games. Bij de heren was de eerste prijs voor Theo v Scheijndel met 27 games en was Dirk vd Wal tweede met 25 games. Eric Schuiling werd hier laatste met ook 10 games. Het was jammer dat de wind na de pauze wat toe was genomen maar over de hele dag gezien toch een geslaagd snerttoernooi.

KEES

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl