verslag mix toernooi 2018

Auteur

Kees van den Baard

Geplaatst op

27 april 2018

Aantal keer gelezen

(105)

Verslag van het mixtoernooi 2018 van 9 tot 20 april

Met 66 deelnemers met 8 teams in de A-Poule 13 teams in de B en 12 teams in de C-poule is van 9 tot 20 april het mix toernooi gespeeld. Het schema was dit keer gemaakt door Martijn vd Goes waardoor het er anders uit zag als de laatste jaren. Onder goede weersomstandigheden zijn alle poule wedstrijden gespeeld en konden we  op maandag 16 april de kwart en have finale’s vaststellen. Opvallend hierbij was dat mede door enkele blessures in een poule Ria en Fred na slecht één wedstrijd gespeeld te hebben in de halve finale van de B-poule stonden.

Op vrijdagavond werd om zeven uur de finale C-poule gespeeld door Linda de Wijn en Jan int Veen tegen Anneke en Ton Verbakel. Dit werd 6-0 en 6-4 voor Linda en Jan. Teller was hier Natasja waarvoor dank.

Om half acht begon de B-finale en speelden Crista Vermeulen met Jan Fransen tegen Ria en Fred Beverwijk. De eerste set ging lang gelijk op en werd 7-5 voor Crista en Jan waarna de tweede set met 6-0 teleurstellend was. Teller was hier Martijn.

Om half negen het sluitstuk de A-finale. Dit was een herhaling van de poule wedstrijd tussen Nathalie Houterman met Stefan vd Braak tegen Linda vd Goes en Dennie vd Berg. Nathalie  en Stefan gingen flitsend van start en stonden in no time met 5-0 voor en wonnen de eerste set met 6-3. Ook de tweede set ging goed en bij 5-4 kon Stefan de wedstrijd uit serveren maar dit lukte niet en de tweede set werd 5-7 voor Linda en Dennie zodat een derde set nodig was. Deze ging lang gelijk op maar werd beslist in het voordeel van Linda en Dennie met 6-4. Daarmee zijn ze clubkampioen 2018. Teller Kees.

Na afloop van de interne volgde de prijsuitreiking met bloemen voor de finalisten. Er was een blik ballen voor de verliezers en een shirt voor de winnaars.

Kees

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl