Dames enkel Heren enkel van 4 tot 15 juni 2018

Auteur

Kees van den Baard

Geplaatst op

13 mei 2018

Aantal keer gelezen

(104)

In verband met het Lansingerland live festival is door het bestuur besloten om het Dames enkel Heren enkel toernooi een week later te spelen zodat we beginnen op maandag 4 juni en de finale’s worden gespeeld op 15 juni.Geef je op door een mail te sturen naar togbtennistoernooi@gmail.com

Geef je eventuele verhinderingen meteen door als je die hebt. Om sneller te communiceren willen we ook graag je mobiele telefoonnummer ontvangen, uiteraard gaan we daar zorgvuldig mee om.

We spelen weer het poule systeem waarbij je zoveel als mogelijk op sterkte wordt ingedeeld dus geef je speelsterkte door, ook als je het leuk vindt om een finale te tellen geef dat aan ons door. Het inschrijfgeld is vijf euro per persoon.

Kees en Martijn

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl