Verslag van het Dames dubbel Heren dubbel toernooi 2018

Auteur

Kees van den Baard

Geplaatst op

23 september 2018

Aantal keer gelezen

(102)

  de Finalisten

Er waren 70 leden die zich inschreven voor dit toernooi. Hiervan 20 dames teams verdeeld over 8 teams in de A en 12 in de B poule. Bij de mannen 8 in de A en 7 in de B dus 1 te weinig voor een soepele indeling. De eerste week prima weer zodat de wedstrijden soepel gespeeld konden worden ook de tweede week verliep voorspoedig. Helaas de finale avond was het mooie weer op.

Nadat de poule wedstrijden waren gespeeld moesten de kwart en halve finale’s worden ingedeeld door Kees en Martijn. Als er dan teveel verlets zijn in een poule moet er worden geïmproviseerd maar het lukte toch om ze vast te stellen. Bij de heren B speelden Marcel Campenhout en Richard Glastra tegen Gerard Verbeeten en Dirk vd Wal waarbij Jan vd Bosch als teller zag dat Marcel en Richard wonnen met 6-2 en 6-4. Bij de dames B zaten Sandra Straathof en Anita Stoopman toch wel verrassend in de finale want ze waren in de poule als derde geëindigd!!!! Blijkbaar zijn ze steeds beter gaan spelen tijdens het toernooi want ze wonnen in een drie setter van Anneke Bes en Anneke Limam met 6-4 6-7 en 7-5. Teller hier was Ria Beverwijk. Bij de dames A ging de strijd tussen Barbara Greeve met Louise vd Burg tegen Nel Vogel en Linda de Wijn. Nadat Nel en Linda de eerste set met 6-4 winnend afsloten ging het in de tweede set bij een stand van 1-1 mis met Louise die geblesseerd raakte zodat de partij helaas niet kon worden uitgespeeld. Martijn was de teller. Bij de mannen A nam onze voorzitter Tim Beverwijk die speelde met Paul Docter het op tegen de mannen uit Bergschenhoek Ron v Leeuwen en Fred Meijer uitslag 6-0 en 6-2 in het voordeel van Tim en Paul. Christian Gude als verliezend halve finalist was hier de teller. De tellers werden bedankt voor hun diensten met een blik ballen. Er waren bloemen voor alle finalisten, voor de winnaars een shirt en een blik ballen voor de verliezers. Het was jammer dat de weersomstandigheden vrijdag niet zo best waren maar gelukkig konden de finale’s toch worden gespeeld. Na afloop van de wedstrijden kregen we nog enkele suggesties om de deelname aan de toernooien te verbeteren wat we zeker gaan bekijken. Als er leden zijn die daar ook nog ideeën over hebben laat het ons weten.

Kees.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl