Tennisleraar Olivier Lingbeek stelt zich voor

Auteur

Crista Vermeulen

Geplaatst op

26 september 2018

Aantal keer gelezen

(209)

Beste spelers,  jeugdspelers en ouders van TOBG,

Mijn naam is Olivier Lingbeek. Vanaf 1 oktober 2018 verzorg ik de trainingen bij TOGB.  In 2004 behaalde ik mijn KNLTB A-Licentie.  Sindsdien geef ik bij verschillende verenigingen les waaronder Joy Jaagpad in Amsterdam en STVU Utrecht. Ik werk als freelancer bij Simon Tennis. Ik heb een heel aantal academische titels behaald, toch beschouw ik mijn KNLTB A-licentie als mijn meest waardevolle diploma. Het coachen van spelers, omgaan met emoties tijdens spannende wedstrijdsituaties en het doorgeven van kennis komen allemaal tezamen voor een tennistrainer. Dit maakt dat ik dit beroep met ontzettend veel plezier beoefen.

Ik ga me in trainingen met name richten op de techniek en tactiek van de spelers. Het werken met enthousiaste spelers motiveert mij enorm. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er wedstrijdgericht getraind wordt. Hierbij komen zowel enkelspel als dubbelspel aan bod. Tijdens de trainingen houden we de intensiteit zo hoog mogelijk en  ga ik voldoende coachen met behulp van video analyses.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!

Groet,

Olivier Lingbeek

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl