Een geweldig 35 jarig feest

Auteur

Crista Vermeulen

Geplaatst op

1 april 2019

Aantal keer gelezen

(95)

Wat hebben we een geweldig feest gevierd met elkaar

Als je na weken van voorbereiden ’s morgens wakker wordt op de dag dat het moet gebeuren en de zon staat stralend aan de hemel, begint het meteen goed. Dus vol goede moed naar het sportpark. We beginnen met koffie en de laatste taakverdelingen, slingers, bar vullen, attributen voor de clinic klaarzetten, banen en netten controleren etc.

Om 13.00u. melden de eerste assistenten voor de clinic zich en ook Sjeng Schalken is binnen, dus het feest kan beginnen.

Er werd op zeven banen een onderdeel van het tennissen behandeld, techniek of spelvorm. Elk kwartier werd er van baan gewisseld zodat iedereen na twee uur op alle banen was geweest. Op de baan waar Sjeng Schalken stond, was de uitdaging om als dubbel te winnen van hem, of dat gelukt is…?

Met dank aan Lianne Limam, Wim Mostert, Tom Houtman, Gerard Verbeeten, tennisleraar Olivier Lingbeek, Mike Simon, Piet en Letty die door hun hulp de clinic tot succes gemaakt hebben. En niet te vergeten de strakke baan wisselleidster Odilia.

Na de clinic konden de kinderen zich uitleven op het springkussen en zich laten schminken, het ene kind koos voor een lieve toet de ander voor een stoer of gevaarlijk uiterlijk, het zag er in elk geval leuk uit.

De senior deelnemers waren na twee uur clinic meer toe aan een stoel op het terras en een al dan niet alcoholhoudende consumptie.

Uit de Corner klonken toen al vrolijke noten, want de band alsjemetzijndrieenband was gearriveerd en verrassing… ze waren met zijn drieën, twee zangeressen en een toetsenist. We hadden toen nog geen idee hoe een feest zij ervan zouden maken.

Om 17.00 uur sprak de voorzitter Tim Beverwijk de in grote getale aanwezige leden toe om het 35e tennisseizoen officieel te open en dat werd beklonken met champagne voor iedereen.

Maar eerst moest de innerlijke mens versterkt worden, dus kregen de kinderen patat met kaassoufflés en voor de volwassenen was inmiddels een rijkelijk gevuld warm/koud buffet neergezet. Omdat we niet de afwas hoeven te doen na afloop, is eten met een kleine honderd man reuze gezellig. Natuurlijk ook dank aan Marian v.d. Heijden en Hennie v. Rossum die de bar beheerden.

Daarna gingen de remmen los, de muziek op volume hard en iedereen uit zijn/haar dak.

Dit was zo’n dag om te onthouden. Op naar de 40.

 

 

 

 

 

 

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl