TOGB Tennis benoemt Crista Vermeulen en Kees v.d.Baard tot leden van verdienste

Auteur

Tim Beverwijk

Geplaatst op

5 april 2019

Aantal keer gelezen

(31)

 

Afgelopen zaterdag tijdens de feestelijke opening van het nieuwe tennis seizoen en tevens de viering van het 35 jaar jubileum van afdeling tennis zijn Crista Vermeulen en Kees van den Baard benoemd tot leden van de verdienste van sportvereniging TOGB.

Crista Vermeulen (12 jaar) en Kees van den Baard (11 jaar) zijn samen goed voor 23 jaar bestuurservaring binnen de afdeling Tennis. Tijdens de benoeming prees voorzitter Tim Beverwijk Crista Vermeulen voor het vele werk wat zij als secretaris doet voor de afdeling. Naast de bestuurlijke taken houdt Crista zich nog met vele andere belangrijke taken bezig binnen de vereniging. Zo zorgt ze onder andere voor de communicatie vanuit de bestuurskamer naar de tennisleden in de breedste zin van het woord en is ze de mede organisator van het drukbezochte vrijdagavond klaverjassen in de wintermaanden. Crista is een echte doorzetster en afspraak is dan ook echt afspraak bij haar, eigenschappen waar de vereniging al ruim 12 jaar haar vruchten van plukt.

Naast Crista kon ook Kees van den Baard niet uitblijven om benoemd te worden als lid van verdienste. Kees houdt zich als bestuurslid al ruim 11 jaar met volle passie en overgave bezig met het organiseren van alle club kampioenschappen en toernooien. Kees kent de club en haar leden door en door en maakt van ieder toernooi een feestje, gaat geen uitdaging uit de weg en weet ongeacht het weerbeeld  altijd een kloppend speelschema te maken.

De afdeling tennis bestaat al ruim 35 jaar mede dankzij de enorme inzet van bestuursleden zoals Crista en Kees. Mensen met het hart op de juiste plaats en met echt club gevoel. TOGB en in het bijzonder de afdeling tennis hoop nog jaren te kunnen genieten van de ervaring en bevlogenheid van haar bestuursleden en is trots op het feit dat zij zijn toegetreden tot het illustere rijtje van leden van verdienste.

Was getekend,

Tim Beverwijk

Voorzitter TOGB Tennis.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl