verslag MIX toernooi 2019

Auteur

Kees van den Baard

Geplaatst op

28 april 2019

Aantal keer gelezen

(63)

Verslag van het MIX toernooi van 8 tot 26 april 2019

Dit jaar is het toernooi verdeeld over drie weken waarbij het de bedoeling was dat er meer teams mee konden spelen. Dat het voor de deelname niet veel uitmaakt bleek wel uit het feit dat er maar één team meer inschreef dan vorig jaar. Wel is het makkelijker plannen voor Martijn die weer een prachtig programma in elkaar had gedraaid, nadeel is dan weer dat je meerdere avonden aanwezig moet zijn, daar moeten we nog eens extra naar kijken.

Er waren dit jaar 32 teams die werden verdeeld in 8 teams in de A-poule 16 in de B-poule en dus 8 in de C-poule.  In zowel in de A-Poule als in de B-poule waren er twee poule’s waarbij drie teams twee wedstrijden wonnen dus moest de organisatie nog goed kijken wie er uiteindelijk door waren waarbij eerst de sets mee tellen en daarna eventueel de games. Van elke poule gingen de beste twee verder tenzij een team aangegeven had dat de finale niet gespeeld kon worden, die vielen dan af.

Na het spelen van de halve en kwartfinale ging de eindstrijd in de C-poule tussen Helma v Rijn met zoon Joris tegen Brenda en George Eenige Helma en Joris wonnen met 6-3 en 6-3 Teller Rinus.

In de B-poule speelden Marceline Liefhebber en Richard Glastra tegen Anita Stoopman en Ron vd Broek De eerste set was voor Marceline en Richard met 6-3 de tweede voor Anita en Ron ook 6-3 zodat een derde noodzakelijk was. Het was heel lang spannend met wisselende kansen maar uiteindelijk werd het 7-5 in het voordeel van Anita en Ron. Teller hier Ruud.

Tegelijk met de B- finale werd de A-finale gespeeld tussen Judith Vijverberg en Dennie vd Berg tegen Nathalie Houterman en Stefan vd Braak. Helaas raakte Nathalie geblesseerd bij de stand van 4-3 in hun voordeel. Na de wedstrijd is besloten om deze partij op een andere datum in zijn geheel over te spelen. Wordt vervolgd dus. Teller was Hans.

Na afloop was er voor alle finalisten een mooi boeket bloemen in dit geval een mooie bos hortensia’s. Voor de verliezers een blik ballen en voor de winnaars een waardebon en een blik ballen. Ook de tellers kregen de finale ballen mee naar huis. Met de aantekening dat de A-finale nog op een nader te bepalen datum alsnog wordt gespeeld kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi.

Organisatie KEES en MARTIJN

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl