Cas Lamens 25 jaar Hoofdsponsor TOGB

Auteur

Martijn Vermeulen

Geplaatst op

13 januari 2016

Aantal keer gelezen

322

Automobielbedrijf Cas Lamens is sinds de oprichting in 1972 een begrip in Berkel en Rodenrijs. De sinds 1987 officiële Nissan dealer heeft nog altijd het gemoedelijke familiaire karakter waarbij service- en klantgerichtheid samen met constante kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Al vanaf de oprichting deed Cas Lamens al veel voor TOGB. Zo leverde zij een auto voor de materiaalman en sponsorde ze de shirts van een elftal. Regelmatig werd er ook nog een beroep gedaan door TOGB om bijvoorbeeld een jeugdtoernooi te sponsoren. Eigenaar Cas Lamens gaf op een gegeven moment aan dat hij naast zijn huidige sponsoring enkel nog voor het hoofdsponsorschap benaderd kon worden, toen 25jaar geleden de toenmalige hoofdsponsor stopte was de deal snel rond.

Huidige eigenaar Rene Lamens, zoon van de in 1992 overleden Cas Lamens, begon in 1989 bij het automobielbedrijf te werken. Op dat moment speelde hij zelf voor TOGB zowel in de zaal als op het veld. Rene: “je merkte dat een hoop spelers waarmee je speelde in een auto van ons reden, en dat was dan ook een grote reden om hoofdsponsor te worden. De gunfactor voor de vereniging, het contact binnen de vereniging met de klanten en natuurlijk ook een beetje voor de naamsbekendheid.” Tegenwoordig is Rene nog regelmatig te vinden bij wedstrijden van het eerste elftal van TOGB.

Toen TOGB de Business Club TOGB (BCT) oprichtte in 1998 werd de eerste bijeenkomst gehouden bij Automobielbedrijf Cas Lamens. Rene: “Dat maakt het sponsoren bij TOGB sindsdien nog aantrekkelijker. De BCT organiseert jaarlijks wat activiteiten met de andere BCT-leden, vaak veel plaatselijke ondernemers, die op die bijeenkomsten met elkaar kunnen netwerken en elkaar kunnen helpen.”

BCT bestuurslid Martijn Vermeulen zegt trots te zijn op het hebben van zo’n trouwe sponsor: “Het is fantastisch dat Automobielbedrijf Cas Lamens al 25jaar lang hoofdsponsor is. In de eerste plaats zijn natuurlijk de inkomsten van groot belang voor onze vereniging. De vereniging is erg groeiende, wat ook meer kosten met zich meebrengt. Want naast de selectie-elftallen  proberen wij voor alle leden van de vereniging het zo goed en leuk mogelijk te maken.  Daarnaast zegt het denk ik ook iets positiefs over onze vereniging dat Cas Lamens al 25jaar hoofdsponsor is. “

Screen Shot 2016-01-13 at 08.25.51

Foto boven: Automobielbedrijf Cas Lamens staat begin jaren ’80 al op de shirts van TOGB. Staand aan weerszijden Cas Lamens (links) en Hans Lamens (rechts).

 

Screen Shot 2016-01-13 at 08.26.03

Foto boven: Cas Lamens op de shirts van TOGB begin jaren ‘90

 

Screen Shot 2016-01-13 at 08.26.25

Foto boven: Cas Lamens op de shirts van TOGB in december 2015

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl