Klaverjasmarathon Kamp Ahoy op 21 april 2018

Auteur

Rinus Claessen

Geplaatst op

1 februari 2018

Aantal keer gelezen

297

Hallo allemaal,

De 6e klaverjasmarathon voor Kamp Ahoy 2018 wordt gehouden op zaterdag 21 april in de kantine van TOGB. Door het enorme succes en de grote opkomst van de afgelopen jaren, willen we jullie tijdig op de hoogte brengen, zodat de datum alvast in jullie agenda genoteerd kan worden. De koppels die al meerdere jaren meedoen, zijn afgelopen week  benaderd en de teller staat op dit moment al op 50 koppels. Nog 10 koppels en dan zitten we weer helemaal vol. Wacht dus niet te lang en geef je op!!!

Je kunt jezelf opgeven door het sturen van een email: rinusclaessen@hotmail.com of een app: 06-30501395. Zet in deze email de namen van het koppel en beide telefoonnummers. Je krijgt te allen tijde een bericht terug als bevestiging. Krijg je deze bevestiging niet, schroom dan niet om te bellen.

Op deze zaterdag 21 april worden jullie om 13.00 uur verwacht, zodat we precies om 13.30 uur kunnen beginnen met het 1e potje.

Het inschrijfgeld is € 20,= p.p. Je krijgt hiervoor bij binnenkomst koffie met wat lekkers en er zijn natuurlijk weer mooie geldprijzen te winnen. Het inschrijfgeld moet contant betaald worden. (De drankbon kan zowel contant als met pin betaald worden.)

Verder krijgen alle deelnemers een overheerlijk diner aangeboden, dat door de Business Club van TOGB wordt gesponsord.

. De winnaars ontvangen bovendien eeuwige roem als “Klaverjaskampioen TOGB voetbalkamp AHOY”. Hun namen worden op de wisselbeker gegraveerd. Vorig jaar wonnen Kees en Kees van Rosmalen deze fraaie beker voor de 3e keer!! Wie neemt hem deze keer mee?

Tijdens de klaverjasmarathon verkopen we natuurlijk ook weer de lootjes voor de super-loterij, waarbij je de mooiste prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze loterij gaat in zijn geheel naar de jeugd van TOGB, die van 18 t/m 25 augustus 2018 alweer voor de 45e keer naar Kamp Ahoy gaat.

Mocht je nog vragen hebben, zijn wij te bereiken op tel.nrs. 06-30501395 of 06-22935565.

Groet,
Rinus Claessen en Richard Greeve

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl