Update Kamp Ahoy 2018

Auteur

Richard Greeve

Geplaatst op

6 maart 2018

Aantal keer gelezen

596

Update: 16 maart 2018

Kamp Ahoy 2018 zit bomvol!

Zoals van de week al aangekondigd via de website zat Kamp Ahoy precies na een week vol.
In overleg met de beheerder van het kamphuis mogen we extra slaapplaatsen creëren en deze zijn inmiddels ook allemaal bezet.
Dus een bomvol kamphuis dit jaar!
Degenen die zich nog niet hebben opgegeven, moeten we helaas teleurstellen. Je kan je nog wel inschrijven, wanneer er dan afvallers zijn, kan je misschien alsnog mee.

 

Update: 13 maart 2018

Kamp Ahoy 2018 zit vol. De inschrijving is keihard gegaan en we hebben alle bedden in het kamphuis gevuld.

Ben je te laat, maar wil je toch nog mee. Geef je dan alsnog snel op, dan plaatsen we je op de reservelijst. We gaan nog in overleg met de kampbeheerder om te kijken of we nog wat extra slaapplaatsen kunnen regelen.

Groet,

Rob en Richard

 

Beste allemaal,

Over een paar maanden (van zaterdag 18 t/m zaterdag 25 augustus 2018) gaan we voor de 45e keer met de E, D en C jeugd naar Kamp Ahoy voor een week sport, spel en plezier in de bossen van Oosterhout.

We logeren een hele week in kamphuis Ahoy, dit huis staat midden in de bossen van Oosterhout. De hele week worden er overdag en ’s avonds spellen gedaan, voetbalwedstrijden gespeeld en wordt er een echte speurtocht uitgezet.

Om jullie een beetje op te warmen kunnen jullie hier klikken voor de foto’s van Kamp Ahoy 2017.

We maken 8 gemixte teams van E, D en C-spelers (JO-10 t/m JO-15) en per team zijn er 2 leiders. Deze teams gaan één week lang de strijd met elkaar aan. Het team wat uiteindelijk de meeste punten heeft, verdient eeuwige roem als winnaar van Kamp Ahoy. Voordat we op kamp gaan, komt het team al een keer bij elkaar om zich aan elkaar voor te stellen, een naam voor het team te verzinnen en alvast een begin te maken met het recordspel, wat op kamp gespeeld wordt.

Daarnaast zijn er de spelleiders die alle spelletjes en wedstrijden organiseren. Zij slagen er ieder jaar weer in om nieuwe of aangepaste spelletjes te verzinnen/maken. Met de opbrengsten van onder andere de klaverjasmarathon, die we jaarlijks houden (dit jaar op zaterdag 21 april), investeren zij in materialen en nieuwe spellen, zodat er ieder jaar weer een top programma gespeeld kan worden. Uiteraard moet er ook goed gegeten worden na een drukke dag, de dames van de kookstaf zorgen hiervoor en ook kun je bij hun terecht voor een pleister of praatje.

Dit jaar gaan we al voor de 45e keer naar kamp Ahoy, dus je begrijpt wel dat kamp “een begrip” is geworden! Bovendien een lustrumjaar, wat betekent dat we weer extra uitpakken met onze spellen!

Kijk ook eens onder het kopje Activiteiten, Kamp Ahoy, hier vind je foto’s en verslagen van voorgaande jaren. Ook kun je onze facebook-pagina liken, hierop verschijnen de laatste nieuwtjes en tijdens kamp de leukste foto’s:
https://www.facebook.com/KampAhoy/?ref=hl

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor dit leuke kamp door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te emailen aan: famgreeve@kpnmail.nl

Ook vind je onderstaand de informatiebrief, hierin staat alle verdere informatie. Er kunnen slechts 72 kinderen mee, dus schrijf je snel in, want vol is vol. (Wanneer dit aantal bereikt is, kom je op de reservelijst.)

Wanneer er nog vragen/opmerkingen zijn, horen we deze graag.

Met vriendelijke groeten,

Richard Greeve Tel. 06-22935565
Rob Vermeulen Tel. 06-20327639

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl