Selectienieuws: na Daley Hilkemeijer volgt Herman Hagary: ook hij is volgend jaar weer bij TOGB te bewonderen

Team

, ,

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

6 maart 2018

Aantal keer gelezen

270

De seniorenselectie voor komend seizoen krijgt echt vaste vorm: er zijn al heel veel spelers die bij TOGB blijven en de technische commissie kan nu ook melden dat Hermon Hagary komend seizoen zal gaan voor een plek in het eerste.

Hermon, die al weer twee seizoenen bij TOGB actief is,  kan prima uit de voeten op het middenveld en heeft dan wel wat weg van de even goed geluimde Clarence Seedorf. Door Hermon wordt dat niet ten onrechte gezien als compliment, zo liet hij weten na de training op 8 maart en ook zijn teamgenoten kunnen zich daarin  vinden. Het is dan ook niet vreemd dat de TC en hoofdtrainer Ronald Ermes  het fijn vinden dat hij langer als lid van TOGB te boek staat.

Er was al gemeld dat ook Daley Hilkemeijer volgend jaar weer terug is te vinden op de velden van TOGB.

De 26-jarige Daley is regelmatig de favoriet van een pupil van de week. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zelf zegt hij daar over : “Ik zal natuurlijk nooit een echte Berkelaar worden, maar ik begin al wel tot de echte inboedel te behoren van TOGB.  Ik voel me volledig geaccepteerd in alle geledingen van de club en ik krijg ook nog eens de kans mijn steentje bij te dragen aan de plannen die de club heeft met de vele jeugdspelers die eraan komen.”

De oplettende lezer zal dus begrijpen  dat de technische commissie en hoofdtrainer Ronald  Ermes blij zijn dat Daley aan zijn 6e seizoen bij TOGB gaat beginnen!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl