Biagio van Straaten nieuwe trainer coach onder 14/1

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

11 maart 2018

Aantal keer gelezen

245

Biagio van Straaten wordt onze nieuwe trainer coach van de onder 14/1, in de oude terminologie het hoogste 1e jaars C elftal.

En Biagio is voor TOGB geen onbekende: er lopen meer familieleden op en ronde de TOGB velen om niet alleen hun kunsten te vertonen op het veld, maar zeker ook de jeugdopleiding van TOGB ondersteunen.

Na de speciaal voor Biagio teleurstellende mededeling dat voetballen voor Biagio zelf niet meer op het niveau kan zoals hij dat zou willen, heeft Biagio direct besloten volledig voor zijn trainers carrière te gaan.

Na een paar seizoenen al trainer te zijn geweest van teams die uitkomen net onder de selectie teams, gaat Biagio nu echt voor een selectie team waarbij hij zijn nieuwe groep zal gaan klaarstomen voor de 3e divisie.

Biagio geeft aan er heel veel zin in te hebben en hij zal al zijn energie (en dat is niet gering zoals insiders weten) in zijn nieuwe groep steken. De TC is er heel blij mee, en ook het bestuur van de afdeling voetbal is supertrots op deze positieve instelling en hoopt dat de familie Van Straaten nog veel te kunnen helpen bij het bereiken van de sportieve ambities.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl