Ivo Loovens nieuwe hoofdtrainer coach onder 17 selectie seizoen 2018-2019:

Team

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

11 maart 2018

Aantal keer gelezen

273

Het komende seizoen zal Ivo Loovens de nieuwe hoofdtrainer van onze onder 17 selectie worden. Ivo gaat komend seizoen al weer aan zijn 5e seizoen bij TOGB beginnen. Samen met Michel Verwater heeft Ivo de onder 12/1 13/1 en 14/1 doorlopen en het huidige seizoen is Ivo hoofdtrainer coach van de onder 15/1 groep, waarmee hij dit seizoen boven in mee draait in de 3e divisie.

Bovenbouw coördinator Peter Stoutjesdijk is blij dat Ivo aan de club verbonden kan blijven en volgt vol vertrouwen de ontwikkeling van zijn trainerscarrière, wat de appel valt ook hier niet ver van de boom: in navolging van zijn vader, de ex prof Hans Loovens, is ook Ivo bezeten van het  voetvalspelletje.

De rest van de staf van de onder 17 selectie zal bekend worden gemaakt zodra hier meer nieuws over is.

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl