Talentendag TOGB: voetballen op hoog niveau

Team

Auteur

Technisch Jeugdcoördinatoren

Geplaatst op

11 maart 2018

Aantal keer gelezen

747

Heb jij talent, wil je beter worden en hoger voetballen of keepen? Wil je spelen tegen Feyenoord, Sparta, Excelsior, ADO Den Haag en andere topclubs? Dan is dit jouw kans! Kom naar de Talentendag van TOGB op zondag 22 april.

Talentendag

De Talentendag is op zondag 22 april op sportpark Het Hoge Land bij TOGB:

10:00 – 12:00: geboortejaar 2006 t/m 2009
12:00 – 14:00: geboortejaar 2000 t/m 2005

Er wordt deze dag op selectieniveau getraind. Trainingen worden o.a. verzorgd door oud-international en TOGB-jeugdtrainer Bart Latuheru (foto) en Roland Bergkamp (foto), prof bij RKC en trainer bij TOGB. De keepers krijgen een testtraining van o.a. oud-international Pim Doesburg.

Voor wie?

De talentendag is voor spelers die nog geen lid zijn van TOGB en die geboren zijn tussen 2000 en 2009. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle spelers én keepers.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je uiterlijk vrijdag 13 april een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze talentendag te melden bij je huidige vereniging.

TOGB: voetballen op hoog niveau

De jeugdopleiding van TOGB is één van de beste in de regio. JO11-1 speelt hoofdklasse en vanaf JO13 spelen alle hoogste selectieteams op divisieniveau. En alle teams spelen met een herkenbare stijl. TOGB staat voor goed en verzorgd voetbal. Dat dit opvalt blijkt wel uit het feit dat elk jaar een aantal spelers uit onze jeugdopleiding de stap maken naar de opeidingen van betaald voetbalclubs.

Wat heeft TOGB je te bieden?

TOGB is een gezellige club met een mooi en modern complex. Wij investeren veel in onze talenten:

  • Ervaren en gediplomeerde trainers
  • Oefenwedstrijden tegen clubs van hoger niveau
  • Internationale toernooien
  • Techniek- en looptraining
  • Medische en mentale begeleiding

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de talentendag is inmiddels gesloten.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl