Onnodige nederlaag TOGB 1

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

12 maart 2018

Aantal keer gelezen

260

TOGB heeft de uitwedstrijd tegen Antibarbari met 2-1 verloren. De ploeg begon de wedstrijd zonder de langdurig geblesseerden Glenn den Uijl , Rowan Saris en de geschorste Herman Hagary.

TOGB had vanaf het begin wel het meeste balbezit maar echte kansen kregen de boys niet. In de 16e minuut  gaf Emercan Bagcan een goede pass op Joey Lems maar zijn inzet werd gekeerd. Antibarbari had zijn eerste kans in de 23e minuut na een vrije trap van rechts die ingekopt werd in de handen van doelman Merrick Leijnse. Meteen hierna kwam TOGB op voorsprong toen Jazzley Wouden van de zijkant van 30 meter een schot op de goal gaf die over de keeper in de bovenhoek verdween 0-1. Na 36 minuten was er een aanval over links van Antibarbari en uit die voorzet werd de bal bij de 1e paal binnengetikt 1-1. Op slag van rust was er nog een corner van links van Glenn van der Burg die door Joey werd ingekopt maar op het laatste moment tikte de keeper de bal nog uit de goal.

In de 2e helft was het eerste gevaar van TOGB zijde toen Jazzley een bal meegaf aan invaller Mo Fissoune maar zijn harde inzet eindigde op de paal. In de 60e minuut was er een mooie aanval van Antibarbari over links en de voorzet werd bij de 2e paal ingetikt 2-1. TOGB ging hierna op jacht naar de gelijkmaker en waren er in de 69e minuut dichtbij toen Mo weer langs 3 spelers ging maar uit zijn voorzet kon Joey de bal net niet raken. Ook hierna probeerde TOGB het nog wel maar het lukte maar niet om de bal erin te krijgen. Bij een counter van Antibarbari in de 88e minuut moest Gabri Urbanus de bal van de doellijn halen.

Na de prachtige overwinning van 2 weken terug is deze nederlaag weer een flinke tegenvaller. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en krijgen a.s. zondag de kans om ons te herstellen in de thuiswedstrijd tegen koploper CVV Zwervers om 14.00 uur. Dit is tevens de start van de 3e periode.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl