Martin Lacruz met ingang van het seizoen 2018-2019 TOGB’er

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

14 maart 2018

Aantal keer gelezen

221

De 24- jarige aanvallende middenvelder die ook op de vleugels uit de voeten kan en eerder o.a. voor Sparta, Nac Breda en Westlandia speelde, komt over van XerxesDzb (Zo). Martin is in het dagelijks leven schilder en is woonachtig in Overschie.

Waarom TOGB Martin ?

“TOGB lijkt mij een hele mooie club waar ik me graag verder wil ontwikkelen als voetballer. Samen met de club lig ik op een lijn wat betreft de denk wijze over aankomend seizoen. Ik heb een goed gevoel gekregen bij TOGB en verheug me echt in het nieuwe seizoen.”

Hoofdtrainer Ronald Ermes heeft met het aantrekken van Martin zijn groep voor volgend seizoen grotendeels rond maar sluit niet uit dat er nog wat versterkingen bij komen.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl