Voetbaltoernooi jeugd F, D, E en C tijdens Familiedag op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei

Zoals elk jaar organiseren we een leuk toernooi voor de F, D, E en C jeugd tijdens de familiedag. Dit jaar niet op 1e Pinksterdag, zoals eerder al aangekondigd, maar op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei.
We starten om 11 uur met het voetbal. Er worden diverse wedstrijden gespeeld. Einde van dit programma is rond 14.00 uur. De indeling van de teams wordt  ’s morgens bekend gemaakt. Jullie moeten je wel inschrijven voor dit toernooi.

Rond 12 uur is het tijd voor de lunch, jullie krijgen dan broodjes en limonade, dit wordt allemaal gesponsord door de AC Geel-Zwart.
Na afloop en tijdens de wedstrijden kunnen jullie gebruik maken van de attracties op het hoofdveld. Jullie kunnen je inschrijven door een email te sturen naar het volgende emailadres: ekoenen@hotmail.com

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl