Overtuigende zege TOGB 1

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

16 april 2018

Aantal keer gelezen

232

TOGB heeft de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB met 3-0 weten te winnen. De ploeg begon de wedstrijd zonder de nog altijd geblesseerden Glenn den Uijl, Jeffrey Kindt en Rowan Saris.

In de 2e minuut was er een echte scrimmage voor de goal van XerxesDZB maar op een of andere manier ging de bal niet over de lijn. TOGB hield het meeste balbezit maar op het slechte en hobbelige veld viel het niet mee om de bal lekker rond te laten gaan. In de 27e minuut nam Glenn van der Burg een corner van de linkerkant die door de keeper werd weggestompt waarna Vince Luyken de balweer bij Glenn bracht die hem voor de goal bracht maar door niemand werd aangeraakt en in de verre hoek belande 1-0. TOGB kreeg hierna meer kansen om de voorsprong te vergroten maar die werden allen gemist. Vlak voor de rust nam Glenn een inworp en zag de goede loopactie van Vince die hem voor de goal bracht bij Mo Fissoune die hem beheerst binnentikte 2-0. Even later was er nog een goede mogelijkheid voor Mo maar zijn inzet ging net naast de goal. XerxesDZB had in de eerste helft geen kans gehad mede door de organisatie van een sterke verdediging die helemaal niets weggaf.

Direct na rust had Glenn de 3-0 op zijn schoen maar zijn inzet ging over. Er kwamen nog meer kansen zo ook in de 60e minuut toen Mo Joey Lems alleen voor de keeper bracht maar zijn inzet strandde op de keeper. Even later was het Glenn met een prima voorzet op Vince maar zijn kopbal ging rakelings naast. XerxesDZB was in de 69e minuut gevaarlijk dicht bij de tegentreffer na een vrije trap van 20 meter van Royston Drenthe die maar net naast de goal ging. In de 77e minuut was het Mo die een prima pass gaf op Herman Hagary en uit zijn voorzet kopte Emercan Bagcan de bevrijdende 3-0 binnen. In de slotfase liep Jay Zandbergen nog tegen zijn 2e gele kaart aan waardoor TOGB de wedstrijd met 10 man eindigde.

We hebben vandaag een ploeg gezien die alles voor elkaar over had en bereid was om te strijden voor de overwinning. Als we dit volhouden kunnen er nog mooie dingen gebeuren , te beginnen a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen VFC om 14.00 uur.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl