Familiedag op Hemelvaartsdag wederom fantastische dag

Team

, ,

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

13 mei 2018

Aantal keer gelezen

218

Eigenlijk is het meer dan bijzonder, zo’n familiedag. Want er wordt wel wat opgebouwd en georganiseerd voor deze dag. Van springkussens, voetbalcompetitie, ruimte om te tennissen, brood bakken aan de stok en knutselen voor de jongsten, terras met overkapping, volledige catering, alles wat nog vergeten wordt te vermelden tot aan de afsluiter, een 6-mans formatie die prima live muziek ten gehore bracht.

Er waren spelers op de velden te bewonderen die we bij TOGB weer graag terugzien, er was een vervelende blessure voor één van hen te noteren, er was strijd, maar er was vooral een prima sfeer waarbij jong en oud konden genieten van catering en kon bijkletsen met elkaar. Familiedag is weliswaar dit jaar verzet van Eerste Pinksterdag naar Hemelvaartsdag ( tja, een vol wedstrijdprogramma op Eerste Pinksterdag.. ), het weer was beduidend koeler dan afgelopen jaar ( een paar graadjes erbij was voor het publiek net iets beter geweest ), maar de dames en heren van Geel/Zwart en de scheidsrechters zijn er wederom in geslaagd het tot een onvergetelijke dag te maken.

Waarvoor een diepe buiging en onze onuitsprekelijke dank !

bestuur afdeling voetbal

Optreden op de familiedag van prima band

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl