TOGB 1 blijft bovenaan in 3e periode

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

14 mei 2018

Aantal keer gelezen

441

TOGB heeft de uitwedstrijd tegen Wippolder met 3-3 gelijkgespeeld waardoor ze de koppositie in de 3e periode gehandhaafd hebben. De ploeg begon de wedstrijd zonder de nog altijd geblesseerde Glenn den Uijl.

TOGB had vanaf het begin het betere voetbal maar met de lange ballen op hun spitsen werd Wippolder ook gevaarlijk. De eerste mogelijkheden van TOGB werden gekeerd door de uitstekende keeper van Wippolder. In de 9e minuut was er een goede voorzet van Jazzley Wouden van links maar Joey Lems kopte de bal rakelings naast. Na weer zo een lange bal op de linkerspits was de verdediging van TOGB niet alert genoeg en uit de voorzet kwam Wippolder op voorsprong. Het lukte Daley Hilkemeijer niet om uit een corner van Mo Fissoune de bal de juiste richting mee te geven voor de gelijkmaker. Op slag van rust reageerde doelman Sven van Hees attent op een lange bal die hij buiten het strafschop gebied wegkopte.

Meteen na rust was er een voorzet van de rechterspits van Wippolder die voor de goal langs ging. In de 52e minuut nam Glenn van der Burg een corner die Daley inkopte maar de bal werd van de lijn gehaald. Even later nam Mo een vrije trap van 20 meter die weer werd gepakt door de keeper. In de 67e minuut werd er een overtreding gemaakt op Mo op 30 meter van de goal en de vrije trap werd snoeihard net onder de lat binnengeschoten door Gabri Urbanus 1-1. Hierna raakte de gemoederen verhit en bij een opstootje met wat duw en trekwerk werden Joey en een speler van Wippolder met rood van het veld gestuurd. TOGB nam in de 79e minuut de leiding na een corner van Glenn kopte Daley de bal bij de 2e paal uitstekend binnen 1-2. Vlak hierna gleed Gabri bij het onderscheppen van de bal ongelukkig weg wat meteen werd afgestraft 2-2. In de 83e minuut kreeg de spits van Wippolder wel erg veel ruimte van de TOGB verdediging waarvan hij optimaal profiteerde 3-2. De supporters van TOGB keek elkaar angstig aan zou het dan toch nog misgaan maar de spelers bleven er gelukkig wel in geloven. En in blessuretijd kwam de bal bij Mo die hem formidabel hard in de verre hoek schoot 3-3.

We hebben vandaag weer laten zien dat we een sterk collectief zijn en met de massale steun van onze supporters gaan we voor de periodetitel. Nog 2 wedstrijden met a.s. zondag de uitwedstrijd tegen WCR in Rhoon om 14.00 uur en de week daarna de thuiswedstrijd tegen GLZ Delfshaven om 14.00 uur.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl