Complex gesloten voor Voetbal

Auteur

Jeugdbestuur

Geplaatst op

12 juni 2018

Aantal keer gelezen

485

Vanaf medio juni is het voetbalcomplex van TOGB gesloten. Dit betekent dat er geen voetbalactiviteiten meer plaats vinden op het complex. Er kan dus geen gebruik meer gemaakt worden van de velden en de kleedkamers en dat de kantine gesloten is.

Waarom?

De reden voor deze vroege sluiting van het complex is dat we gaan verbouwen! Veld 1 wordt omgebouwd van gras naar kunstgras, van veld 5 wordt het kunstgras vervangen en de overige velden worden onderhouden.

Om dit voor elkaar te krijgen is de inzet van veel en groot materieel nodig. Omwille van de veiligheid is het complex daarom gesloten. Voor het F-kamp wordt een uitzondering gemaakt. Uiteraard zorgen we dat dit veilig kan plaatsvinden.

Tot wanneer?

Eén ding is zeker: na de vakantie hebben we een mooier complex dan ooit! Wanneer het complex precies gereed is laten we jullie nog weten, want we willen het complex feestelijk heropenen. In ieder geval zijn de velden op tijd gereed voor de start van het nieuwe voetbalseizoen op 1 september, als we beginnen met bekerwedstrijden.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl