Giovanni Luijten breekt enkel in oefenwedstrijd

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

26 juni 2018

Aantal keer gelezen

504

Afgelopen week  heeft keeper Giovanni Luijten met zijn nieuwe team de onder 13/1in het oefenduel tegen Zwaluwen onder 13/1 heel onfortuinlijk zijn enkel gebroken. Na een pittige operatie is Giovanni gelukkig weer thuis en naar omstandigheden gaat het nu wat beter maar het herstel zal zeker 3 maanden gaan duren. En ondanks dat het gips dan mooi oranje mag zijn, zo vlak voor de schoolvakanties ben je dan wel een enorme pechvogel.

Daarom wensen wij namens TOGB en vooral  namens de hele spelersgroep en staf van de onder 13/1 Giovanni heel veel sterkte bij het herstel en hopen we hem snel weer bij TOGB te zien!

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl