TOGB Zaterdag 1 heeft trainer !

Auteur

TC

Geplaatst op

30 juni 2018

Aantal keer gelezen

294

Paul van Oosten wordt de trainer van zaterdag 1 in het seizoen 2018 -2019. Paul is 56 jaar, in het bezit van TC 1 en was eerder werkzaam bij o.a. Heinenoord, Oranje-Wit en Dubbeldam. Met de laatstgenoemde club promoveerde hij vorig seizoen naar de 3e klasse na kampioen te zijn geworden in de 4e klasse .

Paul, die in het dagelijks leven gymleerkracht is, en zijn roots heeft liggen in Leidschendam en voetbalde bij Tonegido en RKAVV, heeft erg veel zin om bij TOGB te starten met zaterdag 1.

Het team, waarmee TOGB komend seizoen in de 4e klasse zal gaan uitkomen, zal voor een groot gedeelte bestaan uit spelers die het afgelopen seizoen in de reserve hoofdklasse hebben gespeeld als Zondag 2 of spelers die in de jeugd of bij de senioren voor TOGB hebben gevoetbald. De totale spelersgroep zal z.s.m. bekend worden gemaakt, beide aanvoerders zijn al wel bekend: Joey Lems en Tim Mourits. Ook de assistent-trainers en leiders worden in een later stadium bekend gemaakt.

De TC is in ieder geval super blij en trots om Van Oosten te kunnen presenteren en de TC is ervan overtuigd dat de juiste trainer is gevonden voor deze spelersgroep. De TC en het bestuur wensen de groep en de nieuwe trainer dan ook heel veel voetbalplezier !

Paul van Oosten / foto onder dankzegging aan Jan Volwerk fotografie

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl