Trainers en staf selectieteams op een rijtje

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

16 juli 2018

Aantal keer gelezen

734

Vakantie. Half Nederland vertrekt zo ongeveer naar net zo zonnige oorden als Berkel of is al onderweg. Een mooi moment om een tussenbalans op te maken en de trainers voor de selectieteams alvast kort te vermelden als dat al niet is gedaan in eerdere berichtgeving.

Daarom treft u onderstaand de diverse leeftijdsgroepen, de staf die daarbij hoort en eventuele wetenswaardigheden.

De staf van de Zondag selectie:  hierover is al eerder uitgebreid beschreven wie de spelers zijn en welke staf met de mannen de hooggespannen verwachtingen ( jawel, op basis van de spelers leggen de trainers de coaches de lat aardig hoog ) mogen gaan waarmaken.

Ronald Ermes, die in het bezit is van het TC 1 diploma is de hoofdtrainer coach van de zondagselectie.  In zijn kennismakingspresentatie met de groep liet hij duidelijk weten wat er afgelopen goed ging en wat er dit seizoen beter kan en zal moeten. Enthousiasme én een professionele benadering in 1. Verder bestaat de staf uit: Pim Doesburg, keeperstrainer / Roland Bergkamp spitsentrainer / Sander den Uijl,  teammanager / Ed van de Broek, fysiotherapeut / John van den Baard, materiaalman / Arjan Janssen,  teamleider / Remco de Werk, verzorger. Een assistent is nog niet gevonden, maar die kan nog toegevoegd worden.

Kevin Stiefel is in het bezit van TC2 en de trainer coach van TOGB 2 / Jong TOGB. Kevin is afkomstig vanuit de jeugd, hij trainde afgelopen seizoen de JO17-1, en ook hij was helder in zijn doelstellingen. De staf bestaat verder uit John dos Santos,  assistent trainer coach en in het bezit van TC3, Biagio van Straaten, assistent trainer en hij loopt stage TC3, net als Ryan Lol die dezelfde rol gaat vervullen.

De staf van de zaterdag selectie: ook hier is al stilgestaan bij de mooie selectie aan TOGB gezichten en de staf. Deze staf bestaat uit: Paul van Oosten,  de hoofdtrainer/coach die van Dubbeldam afkomstig is en als ambitie het linker rijtje heeft laten noteren, alsmede Bas van Winden en Steven Treurniet, de twee leiders. een assistent trainer wordt nog gezocht.

De JO 19 selectie: Hier zal Mark van Os, die in bezit is van TC2, de hoofdtrainer / coach zijn. Mark is nieuw bij de club, komt van  Brielle, en heeft de eer een haast volledig uit 1e jrs bestaande spelers als team klaar te stomen voor de zondagselectie. Een echte uitdaging ! Het begeleidingsteam bestaat verder uit Peter van Schaik als assistent trainer/coach, Ge Scheers, team manager en Emma Disselen, verzorgster.

De JO 17 selectie: Ivo Loovens ( TC3 ) is de hoofdtrainer coach. Ivo trainde afgelopen seizoen de JO15-1 en is alweer voor het 5e jaar trainer bij TOGB. Nu voor het eerst een team van de oude B / de jongens onder 17 en dan ook nog eens gaan uitkomen in de 2e divisie, in een poule van 7 bvo’s en reisafstanden door geheel Nederland en dus langer dan 2uur. Een echte uitdaging dus! Deze groep wordt verder begeleid door nieuwkomer Tim Vincken als assistent trainer/coach, Edwin Modderkolk als teammanager en Manfred Ziere als teamleider.

De JO 16 selectie: onze eigen Lex van Winden is trainer/coach van de JO17-2 hetgeen feitelijk de JO16-1 is. Na jarenlang echt succesvol te zijn als trainer van de wat jongere jeugd gaat hij nu de JO16 opleiden zodat zij volgend jaar de sprong kunnen gaan maken.  Hij wordt daarbij ondersteund door Roland Bergkamp die als assistent trainer/coach van dit team zal fungeren. een leider wordt nog gezocht.

De JO 15 selectie: Hier zwaait Damiano Vaudo als hoofdtrainer/coach van JO15-1 de scepter. Damiano had dezelfde groep al als 15/2 en zijn anbitie is gewoon meedoen om de titel in de derde divisie ! Richard de Winkel is daarbij zijn assistent-trainer/coach. Daarbij krijgen zij ondersteuning van Dennis van de Polder als teammanager. Voor de JO15-2 is er wat leuks te melden: zoon Biagio van Straaten is de  trainer/ coach van dit team, iets dat hij op zich neemt na al enkele jaren actief te zijn als jeugdtrainer en waarbij zijn doel is op te leiden voor de JO15-1. Vader Leon van Straaten zal de assistent trainer/coach riol van dit team invullen.

De JO 13 selectie: Deze groep krijgt de nestor van alle trainers, ook al oogt hij nog jeugdig en vitaal. Wie dat is? Ed Arnold! En wie Ed kent, zegt Voetbal met de hoofdletter V. Deze groep wordt voetballend dus meer dan uitgedaagd,  en als dit team de stille wens van Ed kan doen uitkomen….  Ed wordt ondersteund door Yannick Hartog als assistent-trainer/coach van dit team.

Voor de jeugdigere teams :  de onderbouw start bij de JO6 en loopt door tot de JO12. De selecteams zullen hier vallen onder Jan van der Laan. Hier komen we nog een keer apart op terug.

Wordt dus vervolgd !

Namens de TC, Peter Stoutjesdijk

 

 

 

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl