TOGB steunt Kids Unlimited

Team

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

18 juli 2018

Aantal keer gelezen

156

Het is al een aantal jaar gebruikelijk dat tijdens het internationale K!DS Unlimited toernooi bij TOGB, dat dit jaar begin juni werd gespeeld, aandacht wordt gevraagd voor K!ds Unlimited. En daarbij wordt dan een gedeelte van de opbrengst overhandigd aan dot toch wel meer dan sympathieke goede doel. Dit jaar kon de voorzitter van vereniging, Wim Saris, een cheque overhandigen van € 1.250 aan Jennifer Rosvall van de Stichting K!ds Unlimited.

Dit jaar dreigde de bijdrage bijna nog in het water te vallen. Onverlaten, twee mannen met wie TOGB graag nog eens het gesprek aangaat, roofden in de nacht van 3 op 4 juni de inhoud van de kluis bij TOGB. Naast de frustratie van iedereen die bij het toernooi betrokken is, is dit een enorme schadelast voor onze vereniging, zeker als je ziet met hoeveel inzet de veel vrijwilligers het toernooi organiseren en daarbij geld ophalen voor een groep die een extra steuntje kan gebruiken. Maar deze tegenslag weerhoudt ons als TOGB er niet van toch onze  morele afspraak na te komen om ons in te zetten voor K!ds en een bijdrage te kunnen doen waar men wat aan heeft.

De stichting K!ds Unlimited is opgericht voor complex meervoudig gehandicapte kinderen. Zij hebben veel (medische) begeleiding nodig zoals fysiotherapie, logopedie en andere erkende vormen van therapie. Een groot deel wordt vergoed door zorgverzekeraars, maar er is veel meer mogelijk dan deze reguliere therapievormen. K!ds Unlimited vindt dat ieder complex meervoudig gehandicapt kind in Nederland de beste kansen moet krijgen. Kleine stapjes vooruit maken grote verschillen voor de kinderen en hun ouders. De Stichting wil complex meervoudig gehandicapte kinderen zoveel mogelijk activerende therapieën bieden, die buiten de reguliere vergoedingen vallen in Nederland. Therapie waarbij kinderen zich zichtbaar ontwikkelen. Bovendien willen zij de ouders van deze kinderen maximaal ondersteunen met informatie van allerlei aard.

Jennifer Rosvall ontvangt de cheque uit handen van Wim Saris

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl