Trainers en staf JO12 t/m JO6 seizoen 2018/2019

Team

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Auteur

Nicole Hijdra

Geplaatst op

4 augustus 2018

Aantal keer gelezen

433

Trainers en staf JO12 t/m JO6

Het komende seizoen zal de JO12 selectie als JO13 2007 – 1 selectie onder leiding van Ray Nagessersing van start gaan. Dit team speelt in een 11:11 competitie. Ray is o.m. trainer geweest bij de amateurs van Feijenoord, Spartaan’20, Zestienhoven, RVVH. Voor de JO12-1 zal Lucas Vermeulen het komende seizoen de training verzorgen. Dit team speelt 8:8. Lucas is een TOGB jongen die recentelijk de sportopleiding heeft afgerond. Hij zal intensief samenwerken met Ray Nagessersing.

De JO13 2007 -1 speelt in een aparte competitie van de KNVB.

De JO12-1 speelt 1e klasse KNVB.

Voor de JO11 selectie is Ryan Lol als hoofdtrainer aangetrokken. De JO11 speelt 8:8. Ryan is momenteel bezig aan de TC 2 cursus van de KNVB. Ryan wordt bijgestaan door Dennis Knüppe, Rob Vermeulen en Rick Hulst. Harm Knijff zal het schaduwteam JO11-3 op de vertrouwde wijze gaan trainen.

De JO11-1 speelt Hoofdklasse; de JO11-2 speelt ook Hoofdklasse; de JO11-3 speelt 1e klasse KNVB.

In de JO10 selectie veel bekende gezichten, namelijk Dennis de Wekker voor de JO 10-1 en Michel van Winden voor de JO 10-2. Jordy Claessen en Stan Krijgsman zullen de JO 10-3 gaan trainen. Beide mannen zijn nog jeugdspeler bij TOGB en het is geweldig om deze mannen te betrekken bij de selectietraining van de JO 10. De JO 10-4 zal door Ivan Breusers en Bert Stans getraind gaan worden. Het schaduwteam JO 10-5 wordt getraind door Mark Evers en Pjotr van Koesveld. Nieuw is Sam de Groot. Hij zal 1e training in de week bij de JO 10-1 assisteren of bij afwezigheid van andere trainers ondersteunen daar waar nodig. De JO 10 speelt 6:6.

De JO10-1 en de JO10-2 spelen Hoofdklasse. De JO10-3 en JO10-4 spelen 1e klasse KNVB.

In de JO9 selectie verwelkomen we een aantal nieuwe gezichten. Robertino Bornet wordt de JO9-1 trainer. Robertino heeft in het verleden de Sparta jeugdopleiding doorlopen en is daarna in het 1e elftal van Leonidas zo. gaan spelen. Voor de JO9-2 wordt het komende seizoen getraind door twee jeugdspelers, namelijk Niels van Heeswijk en Bob Buitenhuis. De JO9-3 wordt getraind door Maurice Badal en Dennis Kroon.

De JO9-1 speelt Hoofdklasse; de JO9-2 speelt 1e klasse en de JO9-3 speelt 2e klasse.

Voor de JO8 selectie zijn Bas Roseleur (JO8-1) en Rob de Ruiter (JO8-2) beschikbaar als trainer. Bas heeft een voetbalachtergrond bij TOGB en Rob bij o.m. ADO Den Haag en DHC. De JO8-3 wordt getraind door twee jeugdspelers, namelijk Kasper vd Valk en Sven Hermes.

De JO8-1 speelt Hoofdklasse; de JO8-2 speelt 1e klasse en de JO8-3 speelt 2e klasse KNVB.

De JO6 en 7 wordt getraind door o.m. Roy de Groot (afgelopen seizoen trainer van de JO 9-1), vier jeugdspelers w.o. Nick van Sprang, Daan Stoutjesdijk, Twan Verdel, Jaerrai Elliot en meer ervaren mannen zoals Flavio Andrade, Martin de Heide en Jeroen Lansbergen.

De JO6 & 7 spelen onderlinge wedstrijden bij TOGB.

Als Keeperstrainer zal Leon van Schie weer een aantal jeugdkeepers onder zijn hoede nemen.

Een prachtig en enthousiast trainerskorps, een gemêleerd gezelschap, waarmee we een goede start van het seizoen gaan maken op 25 augustus 2018.

Jan van der Laan

Technisch Coördinator Selectie JO12 t/m JO6 TOGB.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl