Mededelingen Kamp Ahoy

Auteur

Leiding Kamp Ahoy

Geplaatst op

9 augustus 2018

Aantal keer gelezen

431

Zaterdag 18 augustus vertrekken wij met 80 jongens en 31 man/vrouw leiding voor de 45e keer naar Kamphuis Ahoy in Oosterhout.

Al die jaren hebben wij vooraf een samenkomst gehad in de katholieke kerk, echter dit jaar gaat dit helaas niet lukken in verband met de verbouwing van de kerk. We hebben gezamenlijk besloten om de samenkomst vooraf aan het kamp om 13.00 uur in de TOGB kantine te houden. U bent allen van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en ons vervolgens uit te zwaaien!

Verder zijn wij dringend op zoek naar oude boekjes van Kamp Ahoy voor het maken van een totale deelnemerslijst aan deze fantastische week. Vanaf 1985 zijn alle deelnemers bekend, maar van daarvoor (1974 t/m 1984) missen wij nog de lijsten met namen van deelnemers en leiding. Misschien dat iemand nog een boekjes, een namenlijst of foto’s heeft met de namen. Dan zouden we deze lijst zo compleet mogelijk kunnen gaan maken.

We horen het graag! (email: brulk@hotmail.com)

Leiding Kamp Ahoy

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl