Podo therapie spreekuur verplaatst naar eerste donderdag van de maand

Team

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

25 september 2018

Aantal keer gelezen

101

Elke eerste donderdag van de maand houdt Paul Docter (sport)spreekuur voor podotherapie tussen 18:30 en 19:30 in het krachthonk. Als er voor19:00 niemand meer is zal ik eerder naar huis gaan of u moet van te voren even aangeven dat u later komt. Alle (jeugd)spelers van TOGB voetbal, handbal en tennis zijn hierbij welkom. Het eerste spreekuur is op donderdag 30 augustus. Aan deze bezoeken zijn geen kosten verbonden. ( Wel aan het vervolg, maar dat wordt vaak grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.)

Indien u of uw kinderen klachten hebben aan de voeten, enkels, onderbenen, knieën, heupen en of rug, dan is het zeker zinvol de eerste donderdag van de maand eens langs te gaan bij Paul Docter.

Als podotherapeut kijkt hij vooral naar standsafwijkingen, mobiliteit, stabiliteit van de onderste extremiteit en de (voetbal)schoenen, dit in relatie met klachten. Door zijn advies kunnen klachten mogelijk snel worden opgelost of erger voorkomen. Zijn therapieën bestaan uit podotherapeutische zolen ter correctie van de afwijkende standen en ter stabilisatie, oefentherapie, taping, manuele therapie / mobiliseren van de voet en kleine schoenaanpassingen.

Hieronder een aantal klachten die hij veel ziet in zijn dagelijkse praktijk. De meeste klachten ontstaan door een verstoring in de belasting en belastbaarheid. De verstoringen bij kinderen zijn vaak een combinatie een snelle groei, hogere belastingen, afwijkende voet/knie/heupstanden, verminderde mobiliteit en stabiliteit.

  • M. Sever > pijn aan de hiel(en), komt veel voor bij sportende kinderen tussen de 7-14 jaar met de piek tussen de 8-11 jaar.
  • Pijn aan de binnenkant van de voet/enkel > Komt veel voor bij kinderen tussen de 4-12 jaar, ook op oudere leeftijd komt dit regelmatig voor
  • Pijn aan de onderzijde van de voet
  • Pijn aan de achillespezen/kuiten
  • Pijn net onder de knie
  • Pijn ter hoogte van de knieschijf

Mochten jullie vragen hebben dan is Paul bereikbaar op 06-41107779 of via info@podotherapiedocter.nl. Voor een kennismaking kan je de eerste donderdag van maand altijd langs lopen.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl