TOGB 1 (zon) wint ook 3e wedstrijd

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

8 oktober 2018

Aantal keer gelezen

277

TOGB heeft de thuiswedstrijd tegen Delft met 6-1 gewonnen. De ploeg begon de wedstrijd zonder de zieke Desco Destanovic.

Vanaf de eerste minuut dicteerde TOGB de wedstrijd en kwam al in de 3e minuut op voorsprong. Een prachtige lange bal van Gabri Urbanus op Younes Assaih die meteen doortikte op Glenn van der Burg die de bal teruglegde op Hermon Hagary die hem via de paal binnenschoot. Na 7 minuten was er een kuitblessure van scheidsrechter M.Vogelenzang waardoor hij niet verder kon. Na overleg met de K.N.V.B. werd de Heer N.Mourabit bereid gevonden om de wedstrijd te doen hervatten wat hij op een uitstekende wijze deed. In de 12e minuut was er een schitterende actie van Ian Bakker die Martin La Cruz vrij voor de keeper bracht en het koel afmaakte 2-0. Hierna zakte TOGB wat terug en werd het spel van de ploeg wat minder wervelend al kwamen er toch nog mogelijkheden maar daar werd wat slordig mee om gesprongen. Achterin werd er helemaal niets weggeven en had doelman Jesper Stijnman een rustige middag. Op slag van rust kwam Younes aan de linkerkant goed door en uit diens voorzet kopte Glenn bij de 2e paal de 3-0 binnen.

Ook in de 2e helft had TOGB de wedstrijd volledig in handen en na een voorzet van Ian schoot Delft de bal maar net naast de eigen goal. In de 64e minuut was er eindelijk het eerste schot op de goal van Delft maar deze ging ruim over. TOGB wilde het af en toe veel te mooi doen en kon de score maar niet uitbreiden tot de 67e minuut toen Martin een voorzet gaf op Rob Gerritsma die de 4-0 maakte. Vlak hierna nam Vince Luyken een vrije trap van de zijkant die via de keeper en de binnenkant van de paal niet in de goal ging. In de 75e minuut werd Merick Heintjes vrij voor de keeper gezet maar zijn lobje over de keeper eindigde op de paal en de terugspringende bal schoot hij over. Hierna was er een onachtzaamheid in de verdediging waardoor Delft de 4-1 kon scoren. Meteen hierna gaf Damiano Vaudo de bal prima voor die werd binnengekopt door Merick 5-1. In de slotfase was het Rob die ook nog de 6-1 wist te maken.

Mannen het publiek heeft weer genoten van een TOGB dat ondanks de jonge leeftijd een volwassen indruk maakte. Als collectief hebben we deze wedstrijd weer gestreden en gewonnen wat te merken was in, op en rond het veld. De supporters zullen er zondag zeker bij zijn in de uitwedstrijd tegen Concordia in Delft om 14.30 uur.

 

Fotoverslag TOGB – Delft

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl