Voor slechts €5,00 met TOGB naar Sparta Rotterdam – Almere City FC

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

22 oktober 2018

Aantal keer gelezen

320

Beste TOGB’ers,

Op vrijdag 7 december speelt Sparta Rotterdam om 20:00 uur de topper in de Keuken Kampioen Divisie tegen Almere City FC. Speciaal voor jou, als lid van TOGB, en eventueel bij jeugdleden hun ouders kan je deze wedstrijd bezoeken voor slechts € 5,- en kan je Lars Veldwijk, Royston Drenthe en Mohamed Rayhi in het echt bewonderen op Het Kasteel en misschien nog wel een selfie scoren met een van de spelers!

Kom gezellig met al jouw voetbalvrienden/vriendinnen en steun Sparta in deze belangrijke wedstrijd! TOGB zorgt voor bussen die de leden van Sportpark Het Hoge Land naar Het Kasteel brengt en ze vervolgens na het duel weer terugbrengt.

Kaarten bestellen kan via de link onderaan dit bericht.

Let op, je kan vier kaarten per persoon bestellen en de actie is geldig tot 12 november. De kaarten ontvang je binnen vijf werkdagen per mail. Deze dien je vervolgens uitgeprint mee te nemen. Jij ontvangt op vertoon van de kaarten gratis vervoer met de bus vanaf Het Hoge Land naar het Kasteel. Uiteraard kom je in hetzelfde vak te zitten als alle andere TOGB-leden die kaarten bestellen.

Alvast veel plezier en tot op Het Kasteel!

Hier inschrijven en bestellen van de kaarten doe je door op deze link te klikken en de instructie te volgen.

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl