TOGB zaterdag onnodig onderuit tegen Haagse Hout

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

3 november 2018

Aantal keer gelezen

183

TOGB za – Haagse Hout 1-2 (1-0)

TOGB zaterdag heeft de ontmoeting met Haagse Hout niet weten te winnen. Op het Hoge Land gaf het team van trainer coach Paul van Oosten de overwinning min of meer cadeau aan de gasten.

In de eerste 45 minuten was TOGB zaterdag de slimste en zette Dyon van der Sman met een kopbal de 1-0 voorsprong op het scorebord. Niets aan de hand zou je denken, maar hoe anders liep het in het tweede helft.

TOGB trad vandaag aan met gastdoelman Milan Landsbergen, normaal actief in TOGB za -3, als sluitpost. Elko Windmeijer is afwezig vanwege vakantie. Van Oosten koos vandaag voor Marnix Remmelzwaan, Thijs Raaben, Joost Stift, Mark Twaalfhoven, Dave Ammerlaan, Tim Mourits, Joey Lems, Victor Spanjaart, Dyon van der Sman en Diego de Keijzer.

Na de thee was TOGB het helemaal kwijt. Slap ingrijpen, gebrek aan concentratie gaven de gasten de gelegenheid de controle over de wedstrijd te nemen. Binnen een paar minuten wisten de mannen van Haagse Hout het net tweemaal te vinden en bogen zo de 1-0 voor TOGB om in een 1-2 achterstand.

TOGB zaterdag bleek niet meer slim genoeg om het tij te keren en incasseerde een onnodige nederlaag.

Komende zaterdag speelt het team uit bij Oosterheem en kan het team zich revancheren voor de blamage van vandaag.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl