Pupil van de week Wessel van Wijk

Team

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

12 november 2018

Aantal keer gelezen

100

Zo. Dat was even genieten voor Wessel ! Stikzenuwachtig was hij, maar genoten dat hij heeft! Het allermooiste vond hij na afloop het feest in de kleedkamer. Want onze mannen hadden VVIJ met 2-1 verslagen en zijn daardoor zelf nog steeds ongeslagen: de periode titel ligt binnen bereik.

Wessel, zelf linksachter van de JO11-1 had op zaterdag al het geode voorbeeld gegeven door met 5-1 te winnen. Als leerling van De Klipper wist hij in ieder geval ook nog te melden dat hij beter kan voetballen dan meester Maarten en het duurt niet lang of hij is ook beter dan zijn vader. Aanstromend talent dus. Oh ja, en Kamp Ahoy is veel leuker dan kamp van school, want diezelfde meester Maarten is wel erg streng om zijn leerlingen stil te krijgen. Dat is niet bij Kamp Ahoy!

Aan heit einde van de middag is Wessel trots dat hij op de foto mag met Gabri Urbanus en Piet van Steenderen. Gabri bevestigde met een paar mooie passes zijn reputatie als de man van  ‘leg de bal maar op de stropdas’  en Wessel was terecht onder de indruk.

 

Wessel, leuk da je onze pupil van de week was !

 

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl